×

Egy bizalomra épülő közösség

45 millió ellenőrzött tag

Te választod ki, hogy kivel utazol

A BlaBlaCar közlekedési hálózatát emberek működtetik: valódi emberek! Ezért fontos, hogy a tagok a valós személyazonosságukat használják. Nem fogadunk el semmiféle álnevet. Ez a garancia arra, hogy tagjaink felelősen viselkednek, a saját nevük (és saját fotójuk) alatt: a telefonszámokat és az e-mail címeket ellenőrizzük, és felajánljuk a Facebook-on keresztüli kapcsolódást, amelynek segítségével a tagok összeköthetik a BlaBlaCar profiljukat a már létező közösségi hálózataikkal.

Nézd meg a róla írt értékeléseket

Mielőtt kiválasztanád, hogy kivel utazol, nézd meg a korábbi értékeléseit, így okulhatsz a többiek tapasztalatából.

Tudj meg többet róla

Nézd meg leendő útitársad telekocsi beállításait és rövid bemutatkozóját, hogy megtudd, kivel utazol majd.

A profilokat moderáljuk

Minden profilt, fotót, értékelést és az úttal kapcsolatos megjegyzést egyesével nézünk át, hogy a tagok közötti interakció mindig tisztelettudó és felelős legyen.

Biztosítás

Mivel a telekocsizás kizárólag a költségek megosztása érdekében jöhet csak létre és az utazáson nem keletkezhet nyereség, ezért utasaidra ugyanúgy érvényes a biztosítás, mintha családoddal vagy barátaiddal utaznál. A telekocsizás nem befolyásolja az autós kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának fedezetét.

Utazás előtti kapcsolatfelvétel

Használd biztonságos belső üzenetküldő rendszerünket. Így többet megtudhattok egymásról az utazás előtt és a részleteket is egyszerűbben megbeszélhetitek.

Számíthatsz ránk

A tagi kapcsolatokért felelős csapat a hét minden napján kész segíteni tagjainknak, hogy azok a lehető legjobb BlaBlaCar élményben részesülhessenek.