×

Kizárólag Hölgyeknek

A telekocsizás sok nő számára vet fel biztonsági aggályokat, és bár a BlaBlaCar számos olyan biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek megteremtik a biztonságos és megbízható közösség alapját, előfordulhat, hogy lesznek olyan nők, akik továbbra sem szívesen osztják meg az autót férfi utassal. A BlaBlaCar ezért alkotta meg a Kizárólag Hölgyek szolgáltatást, amely olyan telekocsizásra nyújt lehetőséget a tagoknak, ahol az autós és az utasok is csak nők lehetnek. Így a nők még inkább biztonságban érezhetik magukat, amit tapasztalataink szerint különösen nagyra értékelnek azok a hölgytagjaink, akik első alkalommal döntenek a telekocsizás mellett a BlaBlaCar közösségben.

Ha autóst keresel

Amennyiben nő vagy, és utasként szívesebben ülnél be egy női autós autójába, elég csak bejelentkezned, és rákeresni az adott útvonalra, ahová szeretnél utazni. Ezt követően válaszd ki a Kizárólag Hölgyek szűrőt (csak a bejelentkezett tagok számára látható), így tudsz választani a Kizárólag Hölgyek számára elérhető női autósok ajánlatai közül.

Ha utat hirdetsz meg

Ha szabad helyekkel autózó nő vagy, Kizárólag Hölgyeknek is meghirdetheted az utat. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, az adott út csak a regisztrált női tagok számára lesz látható a Kizárólag Hölgyek opció alatt.

Autózol valahova a közeljövőben?

Hirdess meg egy Kizárólag Hölgyeknek utat!