×

Tagi értékelések

Mik azok a tagi értékelések?

A tagi értékelés egy olyan visszajelzés, amelyet a BlaBlaCar közösség egyik regisztrált tagja ad a másik tagról. A kedvező értékelések jelzik, hogy a tagok megbízhatóak, és a közösség ajánlja őket. Ha jó értékeléseid vannak, a többi tag szívesen utazik veled, így könnyebb lesz megszervezned az utat.

Értékelj egy tagot most!

Hogyan tudsz értékelni?

Tagjaink kölcsönösen írhatnak véleményt egymásról, miután kapcsolatba léptek a BlaBlaCar-on.

Ha elsőként te írsz értékelést: Amikor értékelést írsz egy másik tagról, csak akkor láthatja véleményedet, ha ő is értékelt téged. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan megírhatod őszinte véleményedet.

A telekocsis társadnak 14 nap áll rendelkezésére, hogy ő is értékelést írjon rólad. Az értékeléseket azonnal megjelenítjük, amint kölcsönösen értékeltétek egymást, vagy ha a 14 nap lejárt.

Ha egy másik tag értékelést ír rólad, egyből értesítünk téged erről, és megkérünk, hogy te is töltsél ki értékelést a tagtársadról.

Ezt követően elolvashatod a kapott értékelést, és mindkét értékelés megjelenik a nyilvános profilotokon.

1. Jelezd, hogy az adott tag autós vagy utas minőségben vett-e részt az úton, vagy pedig nem utaztatok együtt.

2. Válassz a listáról, hogy értékeld a tapasztalatodat.

3. Röviden fogalmazd meg saját szavaiddal, hogy érezted magad az út során, milyen élményben volt részed, ajánlanád-e másoknak is az adott tagot. Elküldés előtt még lehetőséged lesz átnézni az értékelésedet.

Íme néhány példa:

  • Nagyszerű  - egyedülálló élmény. A tag nemcsak megbízható, hanem szórakoztató társaság is, esetleg sütivel kínált, vagy egészen hazáig szállított.
  • Jó  - a tag pontos volt, és összességében nagyon kellemes élményben volt részem.
  • Közepes  - megérkeztél úti célodhoz, összességében átlagos volt az élmény.
  • Gyenge  - az élmény nem volt kellemes, és másnak sem ajánlanád.
  • Nagyon kiábrándító  - a tagról rossz véleményed alakult ki, egyáltalán nem jelent meg, és nem is lépett kapcsolatba veled.

Az értékeléssel kapcsolatos további információért kattints ide.

Névtelen autóvezetési értékelések

Amennyiben autóst értékelsz, lehetőséged van rá, hogy név nélkül értékeld az autóvezetési készségeit is. Ez a visszajelzés az autósok számára közvetlenül nem látható, de bizonyos számú értékelés leadása után az átlagérték megjelenik a profiljukon. Ez a kis plusz információ hasznos biztosíték arra nézve, hogy a BlaBlaCar telekocsi vonzó, biztonságos és megbízható legyen.

Nos, mire vársz még?

Ha utaztál már a BlaBlaCar-ral, értékeljétek egymást a tagokkal, és növeld az irántad való bizalmat a többi tag körében. Mondd el a közösségnek is, hogy milyen volt a telekocsizás, és értékeld az élményed! Az értékelést hagyó tagok 75%-a kap viszontértékelést, amely pedig hozzájárul a Tapasztalati Szinted emelkedéséhez.

Értékelj egy tagot most!